donderdag 17 juni 2010

1E VOORSTELLING VAN NITA & ANNE MAIKE: CONTACT

TABLE DE NUIT

DATUMZA 19 JUNITIJD19:00 -06:00GENREkunst/eten/muziekLOKATIETolhuistuinPRIJSprogramma: gratis / diner: €27,50 / ontbijt: €11,00KAARTENKaarten

Afbeelding 19Op 19 juni vindt het grootstedelijke evenement Nuit Blanche plaats in Amsterdam: een zomernacht vol kunst, eten en feest. De Tolhuistuin haakt aan met de ‘Table de Nuit’. Tot aan het ochtendgloren zitten nachtgangers aan de dis. Een artistiek menu en een programma gaan hand in hand gaat met het tijdstip van de nacht. Daarnaast maken kunstenaars en creatieve bedrijven uit Amsterdam Noord gezamelijk live en online een ‘Atlas van Noord’. In de tuin onstaat een ‘Instructables Restaurant’ waar letterlijk alles wat je ziet, eet en gebruikt van de website instructables.com komt. Het is een experiment in ‘digesting free internet culture’ geinspireerd op de verhalen en recepten uit Noord. Kortom, een avond en nacht waarbij je op avontuurlijke wijze in aanraking komen met muziek, kunst, biologisch eten en stadsgenoten in de tuin. Wanneer de nacht getrotseerd is, wordt Table de Nuit afgesloten met een verfrissend biologisch ontbijt aan de IJ-oevers.

Line up o.a. singer songwriter Martha Jane Settler, live muziek van Supercity, dj collectief Naald en Kraak, verhalenverteller Jaro Renout, Master of Ceremony Francis Broekhuijsen, DJ Iceman, theatermakers Annemaike & Nita en Nightstories serie met horrorverhalenvertellers afgewisseld met muzikale soundscapes door Danny Keen, Jaro e.m.

In het kader van Nuit Blanche, zie www.nuitblancheamsterdam.nl


Geen opmerkingen:

Een reactie posten